Bij advocatenpraktijk Ruis & Veldhuis werken:
  • mr. Henk Ruis
  • mr. Judith Veldhuis-Lampe
  • Thea Mulder
  • Bianca van Gijssel

mr. Henk Ruis

Henk Ruis is geboren in Amsterdam (1956). Hij studeerde Nederlands Recht aan de Gemeentelijke Universiteit van Amsterdam. Sinds 1983 is Henk advocaat, sinds 1986 tevens als ondernemer.

Zijn aanpak is gedegen en doordacht, waarbij zijn eigenzinnige karakter merkbaar is. Henk Ruis denkt verder, liefst buiten de gebaande paden.

In zijn vrije tijd is Henk Ruis eindredacteur van de Jaguar-Gazette (www.jdch.nl), hij speelt verdienstelijk piano, en hij is een fervent paardenfokker en hengstenhouder.

mr. Judith Veldhuis-Lampe

Judith Veldhuis-Lampe is geboren in Amsterdam (1972). Zij studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds het jaar 2000 is zij advocaat, sinds 2007 tevens als ondernemer.

Judith is een echte onderhandelaar, die graag de ruimte zoekt. Zij is creatief in haar oplossingen en een strateeg bij uitstek.

In haar vrije tijd geniet Judith van het Bourgondische leven. Daarnaast verkent zij graag de omgeving per racefiets. Judith bekleedt diverse nevenfuncties als trainer aan de Beroepsopleiding Advocaten en docent recht aan de Business Universiteit Nyenrode.

Thea Mulder

Thea Mulder is geboren in Hasselt (1957). Thea heeft het middenstandsdiploma behaald en daarna een schat aan ervaring opgedaan in de advocatuur en daarbuiten. Zij is werkzaam op het secretariaat van Ruis & Veldhuis advocaten. Thea is eerste aanspreekpunt in insolventiezaken. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Bianca van Gijssel

Bianca van Gijssel is geboren in Kommerzijl (1974) en werkzaam op het secretariaat. Bianca voert onder andere de incassopraktijk voor Ruis & Veldhuis advocaten en is verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. In 2016 heeft Bianca haar mediation opleiding afgerond.

 

In haar vrije tijd geniet Bianca van quality-time met haar gezin, familie en vrienden. Bianca sport graag en is erg creatief, bijvoorbeeld: schrijven, meubels opknappen en fotograferen. Ook gaat ze graag de natuur in, kortom ze is een echte levensgenieter.