Bij advocatenpraktijk Ruis & Veldhuis werken:
  • mr. Henk Ruis
  • mr. Judith Veldhuis-Lampe
  • Thea Mulder
  • Ilse Postma

mr. Henk Ruis

Henk Ruis is geboren in Amsterdam (1956). Hij studeerde Nederlands Recht aan de Gemeentelijke Universiteit van Amsterdam. Sinds 1983 is Henk advocaat, sinds 1986 tevens als ondernemer.

Zijn aanpak is gedegen en doordacht, waarbij zijn eigenzinnige karakter merkbaar is. Henk Ruis denkt verder, liefst buiten de gebaande paden.

Henk Ruis is een Jaguar-liefhebber pur sang, hij speelt verdienstelijk piano, en hij is een fervent schaker.

mr. Judith Veldhuis-Lampe

Judith Veldhuis-Lampe is geboren in Amsterdam (1972). Zij studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds het jaar 2000 is zij advocaat, sinds 2007 tevens als ondernemer.

Judith is een echte onderhandelaar, die graag de ruimte zoekt. Zij is creatief in haar oplossingen en een strateeg bij uitstek.

In haar vrije tijd geniet Judith van het Bourgondische leven. Daarnaast verkent zij graag de omgeving per racefiets. Judith bekleedt diverse nevenfuncties als trainer aan de Beroepsopleiding Advocaten en docent recht aan de Business Universiteit Nyenrode.

Thea Mulder

Thea Mulder is geboren in Hasselt (1957). Thea heeft het middenstandsdiploma behaald en daarna een schat aan ervaring opgedaan in de advocatuur en daarbuiten. Zij is werkzaam op het secretariaat van Ruis & Veldhuis advocaten. Thea is eerste aanspreekpunt in insolventiezaken. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Ilse Postma

Ilse Postma is geboren in Meppel (1982). Ilse heeft de Middelbare Hotelschool te Zwolle voltooid. Zij is werkzaam op het secretariaat. Ilse voert de incassopraktijk voor Ruis & Veldhuis advocaten en is verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Ilse is actief in het maatschappelijke leven van Meppel en omstreken, onder meer door haar bijdrage aan Live in Meppel en Meppel Culinair.